MÉRETES ÖLTÖNY/BESPOKE

Sokan nem tudják, de mi nem csak egy férfiruha forgalmazásával foglalkozó üzlet vagyunk. A „fast fashion”-höz hasonló eladás nálunk nem létezik. Ezt a hozzánk ellátogató érdeklődők, vásárlók is alátámaszthatják. Üzletünk valóban a klasszikus iskolát képviseli. Az Öltönyök eladását valódi szakmai alapra helyezzük, amivel ki tudunk és ki is tűnünk a hazai üzletek soraiból. Üzletünk alapítója Vajay István nem csak kereskedő, hanem férfiszabó is egyben. A magyar szabóság történetének egyik legnagyobb alakjától volt szerencséje tanulni Konkoly Istvántól.

A minőségi kiszolgálás mellett, lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására, illetve Bespoke, Semi-Bespoke férfi ruházati termékek elkészítésére ( öltöny, ing, szmoking, frakk, zakó, nadrág, mellény ). Fontos megjegyezni, hogy egy Bespoke öltöny elkészítési ideje (60+munkaóra) és nem összekeverendő a csináltatott öltönnyel (ragasztásos technológia, gépi gomblyuk, nem egyedi szabásminta stb.)

4-8 hétre vállaljuk ezen ruhák elkészítését, amely függ a műhelyünk terheltségétől, de egyedi esetekben ez az idő akár 2 hét is lehet! Ez azt jelenti, hogy az anyagkiválasztástól, egészen a kész öltönyig ennyi idő telik el!

Az öltöny készítés egy fontos része az anyagkiválasztás. Nálunk elérhető a belga Scabal az angol Holland & Sherry, a francia Dormeuil, az olasz Drago, Cerruti, REDA, Marchesi és Loro Piana méretes anyag kollekciója.

MÉRETRE IGAZÍTÁS

A méretre igazítás teljesítését nagyban meghatározza műhelyünk terheltsége! Alapesetben 1nap-1hét munkától függően az igazítás ideje. Terhelt időszakban (Március-Szeptember) ez esetenként akár 3 hetet is igénybe vehet.

Vállaljuk:

Ing Zakó/Kabát Mellény Nadrág
Ujja rövidítés Ujja rövidítés/ leengedés - Alja rövidítés/leengedés
Szűkítés Szűkítés Szűkítés Derék(sima, 3 pontos) /szár szűkítés
Ing rövidítés Zakó rövidítés Mellény rövidítés -
Ing gallér levétel („Orosz”galléros ing készítése hagyományos ingből - Igény szerint új hasíték készítése a mellény oldalára. .
amennyiben lehetséges)      
- Zakó kiengedés (varrás szélességtől függően) Derék kiengedés Szár kiengedés (varrás szélességtől függően)
- - Igény esetén nyaksálból, csokornyakkendő készítése. -

 

Küldés