Tekintse meg a Carl Gross 2019-es tavaszi / nyári kollekcióját.
Az alábbi bemutató videó rendkívül jól átadja a márka hangulatát. HA megtetszett, jöjjön el hozzánk és próbáljon fel párat!

A belváros szívében a Westend és az Oktogon között helyezkedik el Férfi Ruha Stúdiónk melyben számos világmárka megtalálható. Cégünk vezetője több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Olyan egyedi összeállítású öltönyöket is kínálunk melyek kihozzák a vőlegény egyediségét.

Az esküvői öltöny kiválasztása rendkívül nehéz feladat és ha nem kér a vőlegény egy hozzáértőtől segítséget, akkor könnyedén vakvágányra futhat.
Férfi Divat Stúdiónkban több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, garantáljuk, hogy megtaláljuk a vőlegény egyéniségéhez a legmegfelelőbb öltönyt.

A Digel több, mint hetven éves múltra visszatekintő vezető német prémiummárka, mely a klasszikus és a sportos stílusban egyaránt mesterien ötvözi divattrendet a legújabb technikai újításokkal.

Az 1863-ban alapított német ETERNA Mode GmbH a világ egyik legismertebb férfi ing gyártója.
A vállalkozás tevékenységét alapításától kezdve a folyamatos újítás jelllemzi.

Az OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. Neve egyet jelent a kimagasló minőségű, nemzetközi színvonallal a divat világában. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet - pontosan azt, amire az OLYMP is törekszik.

A Carl Gross már 1925 óta a férfi divatban népszerű és nemzetközileg is ismert, növekvő családi vállalat. A Carl Gross világa a maximálisan kielégíti a férfias elegancia fogalmát, ezen belül is szimpatikus és őszinte megjelenést biztosít.

Tekintse meg a 2019-es Digel Ceremony kollekciójánal bemutató videóját

Ha magas minőségű esküvői öltöny keres, akkor kifejezetten ajánljuk a Digel Ceremony kollekcióját mely a legnépszerűbb esküvői férfiruha kollekcióját hozta el idén is

1939-ben, a fekete erdei Nagoldban 20 alkalmazottal induló kis családi vállalkozás mára jelentős nemzetközi hírnévre szert tevő, a férfi felsőruházati piacot meghatározó részvénytársasággá nőtte ki magát: Digel -the menswear concept.

Megbízható, kiváló minőség, mindig megújuló, innovatív termékek és a jól kiépített partnerkapcsolatnak köszönhetően néhány év alatt a Digel cég a német piac jelentős részvevőjévé vált.

A francia forradalom után a selyembe-bársonyba öltözött nőies férfiideál eltűnt, helyét átveszi a gentleman. A gentleman kifogástalan eleganciával, visszafogott ízléssel öltözködik, egyre inkább egyeduralkodóvá válik a mai értelemben vett öltöny, gyapjú alapanyagból. 

Anglia vezető szerepet tölt be a férfiak öltözködésében – ami nem véletlen, hiszen az öltözködését determinálja az ország hidegebb, nedves éghajlata, mely kedvez a juhtenyésztésnek, a gyapjúból készült textíliák előállításának. A szabás tökéletességére helyezték a hangsúlyt, mely még a részletekben is megmutatkozott: minden úriember szabónál, méretre készíttette szezonális öltönykollekcióját. 

Milyen nyakkendőt viselhetünk milyen inghez?

Kiemelten fontos, hogy összhangban legyen a zakó, ing és nyakkendő színvilága.


Minél díszesebb az öltönynek az anyaga, annál konszolidáltabb mintázatú inget és nyakkendőt viselünk hozzá.

1. oldal / 2