Club of Gents

A CARL GROSS testvérmárkája (Creation Gross Gmbh) a Club of Gents, amely hétköznapokra, alkalmakra és egy Esküvőkre kínál elegáns ruházatot férfiaknak.


Prémium vonala a Savile Row nevet viseli, melyek 3 részes gyapjú öltönyök szuper prémium kialakítással. A CG„Your own party” esküvői öltöny kollekciója „2 in 1”azaz hétköznapokon is viselhető alkalmi öltöny kínálatunk. 7 különféle színben kapható esküvői öltönyökhöz olyan kiegészítők rendelhetők, mint a mandzsetta, a nadrágtartó, a díszzsebkendő, alkalmi ing.

A mai modern esküvői igényeknek megfelelően a mellények, csokornyakkendők színben harmonikusan illeszkednek az öltönyökhöz.A márka jelenlegi kollekciójának témája Londonból ered, visszatérünk a 80-as évekre és a 90-es évek elejére, a BRIT-POP zenekarok idejére, mint az Oasis, a Blur számai szóltak, a szabadság és engedetlenség vágyaival. A márka impulzusai és inspirációi a City of Londonból erednek és olyan külvárosokból, mint a Shoreditch és a Hoxton. Feltétlenül meg kell említsük a Savile Row utcát amelyről a márkát elnevezték, ez London férfiruházatának fellegvára, ahol olyan férfiakat öltözködtek mint Gary Cooper, Bill Clinton.