Személyes átvételnél készpénzes fizetési lehetőséget tudunk biztosítani. Házhozszállítás választása esetén lehetőség van bankkártyás fizetésre (Barion), banki átutalásra (előre utalás), vagy a futárszolgálatnál történő kiszállításnál bankkártyás vagy utánvétes fizetésre. 

A házhoz szállítás-, utánvétes fizetés költsége a Weboldalon kerül feltüntetésre. 

A házhoz szállítási idő a rendelés visszaigazolásától számítva általában 2-3 munkanap, az esetleges késedelemmel kapcsolatosan a Szolgáltató felelőséget nem vállal.

A házhoz szállítás tekintetében a Szolgáltató az alábbi partnereket veszi igénybe, ennek megfelelően amennyiben a házhoz szállítás kapcsán egyeztetés válik szükségessé Ön közvetlenül a csomagszállító szolgáltatóhoz is fordulhat: 

GLS General Logistics Systems Hungary Kft

(cégjegyzékszám: 13-09-111755)

https://gls-group.eu/HU/hu/altalanos-uzleti-feltetelek

Küldemény-, csomagszállítás

DPD Hungária Kft. 

(cégjegyzékszám: 01-09-888141)

https://www.dpd.com/hu/hu/aszf/

Küldemény-, csomagszállítás

Személyes átvételre az alábbi címen van lehetőség nyitvatartási időben. 

Cím: 1065 Budapest Podmaniczky utca 23.

Nyitvatartás
hétfő: 11:00 - 19:00
kedd: 11:00 - 19:00
szerda: 11:00 - 19:00
csütörtök: 11:00 - 19:00
péntek: 11:00 - 19:00

Adatbeviteli hibák javítása: a hiba jelzése a következő e-mail címen történik, mellékelve a helyes adatokkal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A termékkel kapcsolatos fontos tudnivalókat (így különösen azok lényeges tulajdonságai, jellemzői) valamint az eladási árakat a Megrendelő a termék információs oldalán ismerheti meg még a megrendelése leadása előtt.

A Weboldalon megjelenített készletinformációk tájékoztató jellegűek, és arra az időpillanatra vonatkoznak, amikor a Szolgáltató adatbázisa frissítve lett. A Szolgáltató mindent megtesz azért, hogy ezek az adatok naprakészek legyenek, azonban a raktárkészlet gyors mozgásai miatt azokat szavatolni nem tudja, és így egyes (fogyóban levő) termékeket annak ellenére kaphatónak mutathat még az adott termékoldal, hogy azok időközben elfogytak.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre a rendelés idején, illetve a rendelhetőként feltüntetett termék nem beszerezhető a weboldalon feltüntetett időtartamon belül, úgy a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el az áru megrendelését, ebben az esetben szerződéskötés nem történik, amiről a Megrendelő értesítést kap. Bármely, esetlegesen korábban eszközölt kifizetést a Megrendelő részére haladéktalanul-, de legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk.

A megrendelés, vagy annak visszaigazolása akkor tekinthető a Szolgáltatóhoz megérkezettnek, amikor az a címzett számára hozzáférhetővé válik. Nem terheli a Szolgáltatót semmilyen felelősség abban az esetben, amennyiben a visszaigazolás azért nem érkezik meg a Megrendelőhöz, mert hibás e-mail címet adott meg, illetve az e-mail fiók tárhely telítettsége miatt számára nem hozzáférhető.

 

DÍJAZÁS

A termék árának mértékére mindenkor a Szolgáltató által Weboldalon közzétett listaárak irányadók. A listaárak megtalálhatóak a Weboldalon a termék információs lapján. Szolgáltató bármikor jogosult a listaárak egyoldalú megváltoztatására, ebben az esetben Szolgáltató az új listaárat a Weboldalon közzéteszi. A listaár nem módosítható már létrejött szerződés hatálya alatt.   

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy promóciós akciók esetén a termékek árát a listaártól eltérően állapítsa meg.

A termékek díja bankkártyás fizetés, vagy utalás esetén előre esedékes, utánvétes megrendelés vagy személyes átvétel esetén pedig a termék átvételekor, a helyszínen.

A Weboldal által megvételre kínált termékek termékoldalon feltüntetett, magyar forintban megadott eladásai árai az általános forgalmi adót már tartalmazzák (bruttó árak). Amennyiben Szolgáltató minden gondossága és körültekintése ellenére hibás ár kerül feltüntetésre a Weboldalon, akkor Szolgáltató nem köteles a terméket a hibás áron értékesíteni, hanem felajánlhatja Megrendelőnek a helyes és tényleges áron történő teljesítést, amelynek ismeretében Megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

 

A termékdíj teljesítése bankkártyás fizetés választása esetén a Barion rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a Szolgáltatóhoz nem jutnak el. A Barion szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Vagyis a Megrendelő vásárláskor a Barion fizetőrendszer alkalmazásával teljesítheti a termék díját. A Megrendelő jelen ÁSZF szerinti szerződés megkötésével – függően az igénybe vett fizetési módtól - kifejezetten elfogadja a Barion szolgáltató általános szerződési feltételeit, melyek elérhetőek az alábbi weboldalakon:

A Barion felhasználóira irányadó feltételrendszer elérhető az alábbi weboldalon:

https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Szolgáltató az egyértelműség kedvéért rögzíti, hogy a Barion fizetőrendszer használata esetén – mint elfogadóhely - a Barion Payment Zrt.-, szerepel a Megrendelő által kapott bankszámlakivonatokon.

A bankkártyás fizetés menete a következő:

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Barion fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Barion rendszere visszairányítja a Weboldalra.

Szolgáltató kifejezetten kizárja a felelősségét az olyan károkért, melyek a Barion elektronikus fizetőrendszerben fellépő meghibásodás, kimaradás, adatvesztés nyomán következnek be Megrendelő oldalán.

A Barion kezelési költség díja : +1% !

 

Banki átutalással történő fizetés menete:

1. Adja le rendelést a banki átutalás fizetési módot kiválasztva.
2. Kapni fog egy vásárlást igazoló e-mailt.
3. Utalja el a végösszeget a megadott számlaszámra.
4. Miután megérkezett a Szolgáltató számlájára az összeg, feldolgozzuk rendelését és a teljesítésről e-mailben értesítjük. 
A közlemény rovatba ne felejtse el feltüntetni a megrendelés azonosítóját.

A termék díja akkor tekintendő megfizetettnek, amikor az összeget Szolgáltató bankszámláján hiánytalanul jóváírták. Amennyiben a termék díja nem-, vagy nem teljes mértékben kerül megfizetésre, Szolgáltató jogosult a teljesítést a teljes díj megfizetéséig megtagadni. Szolgáltató ebben az esetben jogosult Megrendelő további vásárlásainak teljesítését is megtagadni, az ebből eredő esetleges kárért a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli. 

A Szolgáltató a teljesítést követően számlát állít ki. Amennyiben a teljesítés a tárgyhót követő időszakra is áthúzódik, a Szolgáltató jogosult a tárgyhóra arányosan esedékes és teljesített teljesítésről számlát kiállítani. Ha a számlázás devizaneme Megrendelő kérésére eltér a megrendelés devizanemétől, akkor a Megrendelő részére a számlák a Szolgáltató listaárában szereplő ár teljesítési időpont napján érvényes MNB középárfolyamon számolt devizaértéke szerint kerülnek kiállításra.

A Szolgáltató számlázásra a számlázz.hu szolgáltató rendszerét használja. A számlázz.hu általános szerződési feltételei elérhetőek az alábbi linken:

https://www.szamlazz.hu/aszf/

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa fizetendő díjak annak figyelembevételével kerülnek meghatározásra Szolgáltató részéről, hogy a Szolgáltató felelőssége az ÁSZF alapján meghatározott körben korlátozott vagy kizárt.