Tekintse meg a Carl Gross 2019-es tavaszi / nyári kollekcióját.
Az alábbi bemutató videó rendkívül jól átadja a márka hangulatát. HA megtetszett, jöjjön el hozzánk és próbáljon fel párat!

A belváros szívében a Westend és az Oktogon között helyezkedik el Férfi Ruha Stúdiónk melyben számos világmárka megtalálható. Cégünk vezetője több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Olyan egyedi összeállítású öltönyöket is kínálunk melyek kihozzák a vőlegény egyediségét.

Az esküvői öltöny kiválasztása rendkívül nehéz feladat és ha nem kér a vőlegény egy hozzáértőtől segítséget, akkor könnyedén vakvágányra futhat.
Férfi Divat Stúdiónkban több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, garantáljuk, hogy megtaláljuk a vőlegény egyéniségéhez a legmegfelelőbb öltönyt.

A Digel több, mint hetven éves múltra visszatekintő vezető német prémiummárka, mely a klasszikus és a sportos stílusban egyaránt mesterien ötvözi divattrendet a legújabb technikai újításokkal.

Az 1863-ban alapított német ETERNA Mode GmbH a világ egyik legismertebb férfi ing gyártója.
A vállalkozás tevékenységét alapításától kezdve a folyamatos újítás jelllemzi.

Az OLYMP 1951-es alapítása óta Európa egyik legdinamikusabban fejlődő férfidivat márkájává vált. Neve egyet jelent a kimagasló minőségű, nemzetközi színvonallal a divat világában. A márkát elsősorban azok a férfiak választják, akik fontosnak tartják a kimagasló megjelenésű és minőségű öltözetet - pontosan azt, amire az OLYMP is törekszik.

1. oldal / 4