Digel - Az esküvői öltönyök és a tökéletesen illeszkedő kiegészítők szakértője.

A vőlegény egy DIGEL esküvői öltönyben kiegészíti, kiemeli a menyasszony ragyogását, méltó módon fokozza eleganciáját,elbűv így harmonikus egységgé forrva képviselik mindazt, amit az a bizonyos nagy nap jelent számukra. A DIGEL több, mint 81 év tapasztalattal a háta mögött készít esküvői öltönyöket férfiaknak. Német precizítás, olasz stílus, nemzetközi elismertség.

A legtöbb esetben a fókusz először a menyasszonyra szegeződik, a második pillantás már közvetlenül a vőlegényre összpontosul. A Modapicobello célja, hogy a vőlegénynek is megtaláljuk a tökéletes viseletet, ami harmonizál a menyasszony ruhájával.

Budapesti szalonunkban prémium kategóriás és egyedi, elegáns esküvői öltönyöket forgalmazunk. Kiváló szabói hátterünknek köszönhetően minden kedved vőlegényre tudunk méretre gyártani esküvői öltönyöket.

A vőlegény személyiségéhez, alkatához igazított egyedi, karcsúsított és extra karcsúsított elegáns esküvői öltönyöket kínálunk.

Célunk, hogy amikor elérkezik a nagy nap, akkor olyan elegáns megelenése legyen a vőlegénynek, mely maximális önbizalomra adhat okot.

Több mint 5 világcég prémium minőségi, elegáns esküvői öltönyeit és saját stílusú elegáns öltönyeinket forgalmazzuk budapesti férfi divat stúdiónkban.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal, professzionális szabói háttérrel és több ezer eladott öltönnyel a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan helyzet vagy igény amire ne tudnánk megoldást találni.

Bízza ránk megjelenését, és ne vesztegesse az idejét. Tetőtől talpig felöltöztetjük a nagy napra. Kérjen időpontot most! 
Technikai nyitvatartás, telefonos időpont egyeztetés alapján. Üzletünk címe: 1065 Budapest, Podmaniczky utca 23. Vajay Ádám: +36 70/368-2563

Minőségi esküvői öltöny

Modapicobello Esküvői öltöny

Férfi divat stúdiónkban több, mint 5 féle márka teljes kollekciója megtalálható. A klasszikus stílustól egészen a merészebbb fiatalosabb elgondolásokon át a teljesen egyedi összeállításig mindenben tudunk segíteni.

Stúdiónkban mindenkinek segítünk megtalálnia az egyéniségéhez mérten a legmegfelelőbb öltönyt.

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy esküvőjén a legelegánsabb módon jelenjen.

Öltönyök megtekintése

1. oldal / 2