Digel - Az esküvői öltönyök és a tökéletesen illeszkedő kiegészítők szakértője.

A vőlegény egy DIGEL esküvői öltönyben kiegészíti, kiemeli a menyasszony ragyogását, méltó módon fokozza eleganciáját,elbűv így harmonikus egységgé forrva képviselik mindazt, amit az a bizonyos nagy nap jelent számukra. A DIGEL több, mint 81 év tapasztalattal a háta mögött készít esküvői öltönyöket férfiaknak. Német precizítás, olasz stílus, nemzetközi elismertség.

A legtöbb esetben a fókusz először a menyasszonyra szegeződik, a második pillantás már közvetlenül a vőlegényre összpontosul. A Modapicobello célja, hogy a vőlegénynek is megtaláljuk a tökéletes viseletet, ami harmonizál a menyasszony ruhájával.

Budapesti szalonunkban prémium kategóriás és egyedi, elegáns esküvői öltönyöket forgalmazunk. Kiváló szabói hátterünknek köszönhetően minden kedved vőlegényre tudunk méretre gyártani esküvői öltönyöket.

A vőlegény személyiségéhez, alkatához igazított egyedi, karcsúsított és extra karcsúsított elegáns esküvői öltönyöket kínálunk.

Célunk, hogy amikor elérkezik a nagy nap, akkor olyan elegáns megelenése legyen a vőlegénynek, mely maximális önbizalomra adhat okot.

Több mint 5 világcég prémium minőségi, elegáns esküvői öltönyeit és saját stílusú elegáns öltönyeinket forgalmazzuk budapesti férfi divat stúdiónkban.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal, professzionális szabói háttérrel és több ezer eladott öltönnyel a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan helyzet vagy igény amire ne tudnánk megoldást találni.

Bízza ránk megjelenését, és ne vesztegesse az idejét. Tetőtől talpig felöltöztetjük a nagy napra. Kérjen időpontot most! 
Technikai nyitvatartás, telefonos időpont egyeztetés alapján. Üzletünk címe: 1065 Budapest, Podmaniczky utca 23. Vajay Ádám: +36 70/368-2563

Minőségi esküvői öltöny

Modapicobello Esküvői öltöny

Férfi divat stúdiónkban több, mint 5 féle márka teljes kollekciója megtalálható. A klasszikus stílustól egészen a merészebbb fiatalosabb elgondolásokon át a teljesen egyedi összeállításig mindenben tudunk segíteni.

Stúdiónkban mindenkinek segítünk megtalálnia az egyéniségéhez mérten a legmegfelelőbb öltönyt.

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy esküvőjén a legelegánsabb módon jelenjen.

Öltönyök megtekintése

Nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni a megfelelő öltöny kiválasztásánál ahhoz, hogy kényelmes és mutatós legyen a végeredmény!

Cikkünkben segítünk rávilágítani pár kulcs fontosságú tényezőre, mely meghatározza megjelenésedet!

Bevezetünk a férfi Divat világába!

Modapicobello vőlegény öltönyök

Férfi divat stúdiónkban több, mint 5 féle márka teljes kollekciója megtalálható. A klasszikus stílustól egészen a merészebbb fiatalosabb elgondolásokon át a teljesen egyedi összeállításig mindenben tudunk segíteni.

Az ideális esküvői öltöny megtalálásához több szempontot is figyelembe kell venni.

Esküvői öltönyök széles választéka kapható az országban, de profi és hozzáértő szabó nélkül elegáns öltöny is középszerűnek hathat.

1. oldal / 2