Következzen pár ötlet arra vonatkozóan, hogy egy jól megválasztott bermuda, milyen sokféleképpen hordható, ha számunkra belefér a fent nevezett nyaralóhelyeken, strandon és hétvégi telken kívül is.

Minden valahol a klasszikus, camel rövidnadrágoknál kezdődött és a tehetősek szafari kirándulásai adták az alapot. Ha inggel viseljük, viseljünk hozzá övet, úgy stílusosabb lesz a szett!

Színes bermudát előbb visel a férfi, mint színes hosszú nadrágot. Ha Te is úgy vagy vele, hogy egy sárga, piros hosszú nadrág tetszik neked, de soknak találod, kísérletezz előbb rövidben. Ha bejön, és szereted, a következő lépés lehet annak a hosszú változata.

Moda Pico Bello

Ha városi viseletként hordjuk a bermudát inggel, viszont akkor mindig tűrjük be, de azaz igazság, hogy még a tengerparton is jobban néz ki a lenvászon ing betűrve, mint ellenkezőleg, de tény, hogy ott akár a nem betűrt ing is vállalható.

Hűvösebb nyári estéken, vagy vízparton viselhetjük pulóverrel is, magában, ing felett, vagy akár pakolhatunk egymásra nagyjából hasonló rétegeket is.

Moda Pico Bello

Minél több zseb van a nadrágon, minél inkább távolodik a finom anyagoktól, annál inkább lesz sportosabb, lazább, adott esetben slamposabb. A bal oldai szett szimplán vagány és trendi, míg David Beckham nadrágja már inkább nekiáll egymaga hip-hoppot táncolni.

Moda Pico Bello

Végezetül: mivel eléggé megengedő voltam ezt a ruhadarabot illetően, úgy érzem, fontos leszögeznem, hogy így nem viseljük ezeket a nadrágokat, annak ellenére, hogy van itt minden, amiről szó volt: színes nadrág a bátraknak, klasszikus camel nadrág a konzervatívoknak, ing betűrve, zakó felvéve, városi interiőr háttérnek… innen igazándiból csak az ízlés hiányzik. :P

ModaPicobello