Tippek erre az évre…  

Telier torino – A férfiruhagyártó új szlogenje: Feel Italia. Újdonsága a félünnepélyes, hat modellből álló Atelier Torino Gala kollekció, mely a fiatal vásárlóknak kínál olyan öltönyöket, melyeket esküvői tanúk is viselhetnek. A nagyon jó ár-érték arányú, minőségi, olasz termékek tiszta gyapjúból, 3D gyapjú/streccs anyagból vagy Super 130-as és Super 140-es összeállításban készülnek. Színek: fekete, tengerkék feketével, Nápoly-kék, eszpresszó, latte macchiato. A divatos struktúrák és a kissé csillogó felületek megfelelnek az alkalmi és üzleti igényeknek is. A szegmensben kizárólag Slim és Drop 8 fazonok vannak, pl. hegyes vonalú, bilétás és hajtókás zsebes kiszerelésben. A gyártó a Gala-modelleket októbertől szállítja.

ModaPicoBelloGreen Coast – A sportos, mégis elegáns férfiruházat középpontjában a minőség, a részletek és az olasz tradíciók állnak.

Alapkövetelmény: minőségi öltözék minden alkalomra dinamikus, elegáns férfiaknak. Az övek, a kötöttáru, az ingek és a cipők kreatív, speciális csomagolást kapnak. Minden termék különleges címkékkel kerül forgalomba, mely garancia a dizájn és a minőség kiválóságára.

 

Daniel Hechter – Az egyik felsőkategóriás üzleti öltöny gallérja rövidebb, a reverje/fazonrésze pedig hosszabb lesz.

A zakó ujja és vállrésze keskeny, így az összkép még természetesebb, lekerekítettebb. A rendkívül könnyű anyag, a karcsú, 38-as lépéshosszú öltönynadrág a kényelem és a modern megjelenés záloga.

 

Fynch-Hatton – A márka tovább bővíti Tailored-Fit kínálatát, amely a jól bevált Casual-Fit karcsúsítottabb alternatívája. Ez a stílus szűkebb (108 cm helyett 102 cm-es) derékbősége mellett karcsúbb rétegformátumával, kisebb mellzsebével és keskenyebb gombsorával hívja fel magára a figyelmet. Az összeállítás további újdonsága a jól ismert legombolható gallér mellett egy kisméretű Kent.