Sportos és vágykeltő férfidivat

A szabásvonal sportos irányt követ, határokat döntve és hidakat építve a kollekciókban, annak érdekében, hogy a megjelenés vágykeltővé, újszerűvé és jelentőségteljessé váljon.

Alberto – A nadrágspecialista új Bike-összeállítással rukkol elő, mely nemcsak a technológiával és funkcionalitással szembeni igényeket elégíti ki, hanem divatos is. Innovatív, magasra vágott ülő- és gumírozott övrészével, rugalmas szövetével optimálisan alkalmazkodik a kerékpáros mozgásához. A vízálló, szennyeződést lepergető ecorepel® bevonat révén kényelmes és tökéletes száraz lehet a kerékpártúra.

ModaPicoBelloMaerz Muenchen – Az átgondolt, kényelmes casual-világban és az időszerű, sportos stílusban hiszünk, amelyet a golf és a tenisz inspirált.

Ezt tiszta, friss színekkel párosítjuk, melyeket most számos vásárló keres. A rózsaszínt, a mentát és a türkizt semleges, gitt és szürke árnyalatokkal ötvözzük. A melanzs rendkívül fontos.

Újak a finom pamutmodellek, a dzsörzé zakók és mellények, emellett több pulóvert és hosszú ujjú pólót kínálunk a sportosság és könnyedség jegyében.

Sportos hibridek – A Digel Move begombolt techno-blúzzal adja meg az alaphangot.

A Roy Robson ezt ügyesen kombinálja egy könnyű pehelytollkabáttal az olaszos megjelenés érdekében, a Joop! pedig puha, behúzós nadrágokkal teszi teljessé a kínálatot. Alig van még egy olyan ruhadarab, mint a zakó, amely képes hidat alkotni a klasszikus és a sportos, az elegáns és a könnyed stílus között. A ruhadarab hossza érdekessé teszi a megjelenést. A modellek önmagukban is nagyon jól eladhatóak, hiszen egyszerűek, praktikusak és legtöbbször egyszínűek is.