Rendhagyó esküvőhöz rendhagyó öltöny: Digel vintage esküvői öltöny kollekció a Moda Pico Bello üzletében!

Vintage esküvői öltöny a nyári esküvői szezon

A nyári esküvők hangulata különleges varázst hordoz magában, különösen egy szabadtéri, természetközeli esküvő,amelyhez hasonlóan különleges, látványos öltöny dukál.  A vintage esküvői öltöny például egyre népszerűbb választás, köszönhetően egyedi, elegáns és kissé bohókás stílusának. Ezek az öltönyök tökéletesen illeszkednek a különleges, tematikus esküvőkhöz, harmonizálnak a vintage dekorációkkal és helyszínekkel. De milyen esküvőhöz és helyszínhez illik igazán egy vintage esküvői öltöny?

bohém esküvői öltöny

Milyen stílusú esküvőhöz illik a vintage esküvői öltöny?

A vintage esküvői öltönyök sokféle esküvői stílushoz passzolnak, de különösen azokhoz, amelyek a múlt eleganciáját és romantikáját szeretnék megidézni.

  • Rusztikus esküvők

A rusztikus esküvők jellemzően természetes helyszíneken, például pajtákban, kertekben vagy régi birtokokon kerülnek megrendezésre. A vintage öltönyök tökéletesen illenek ehhez a stílushoz, különösen, ha könnyű, természetes anyagokból készültek, amelyek kényelmesek a nyári melegben.

  • Bohém esküvők

A boho esküvők a szabad szellem és a természetes szépség jegyében zajlanak. A laza, könnyed vintage öltönyök, esetleg merész mintákkal és színekkel, jól passzolnak ehhez a stílushoz. A virágkoszorúk, természetes dekorációk és a szabad ég alatt tartott szertartások mind harmonizálnak a vintage öltönyökkel.

digel vintage esküvői öltöny kollekció a Moda Pico Bello üzletében

A Digel vintage esküvői öltöny kollekciója

A Digel egy német prémium márka, amely hosszú múltra tekint vissza a férfi divat területén. Híresek a kiváló minőségű anyagokról és a részletekre való odafigyelésről. A Digel öltönyök elegánsak, kifinomultak és mindig a legújabb divatirányzatokat követik, miközben megőrzik a klasszikus stílus elemeit. A Digel vintage esküvői öltöny kollekciója különleges helyet foglal el a márka kínálatában. Ez a kollekció limitált szériás darabokat tartalmaz, színválasztékuk között pedig te is biztosan találsz olyat, ami passzol bohókásan elegáns esküvőtökhöz!

vintage esküvői öltöny rusztikus esküvőkre

A vintage esküvői öltöny kiegészítői

A vintage stílusú öltönyök kiegészítői fontos szerepet játszanak a megjelenés teljessé tételében. Íme néhány ötlet:

  • Kalapok: Egy stílusos kalap tökéletes kiegészítője lehet a vintage öltönynek.
  • Nyakkendők és csokornyakkendők: A különleges mintájú és színű nyakkendők és csokornyakkendők remekül illenek a vintage stílushoz.
  • Cipők és övek: A klasszikus bőr cipők és övek elegáns megjelenést biztosítanak.
  • Ékszerek: Egy elegáns órával vagy mandzsettagombbal teljessé tehetjük a megjelenést.

digel vintage homokszínű esküvői öltöny

Vintage esküvői öltöny egyedi méretre szabása a Moda Pico Bello üzletben

A Moda Pico Bello üzlet különleges szolgáltatást kínál a vintage esküvői öltöny szerelmeseinek: egyedi méretre szabás. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az öltöny tökéletesen illeszkedjen viselőjére, aki így a legjobb formáját mutathatja a nagy napon. Ráadásul a pontos méretek gondoskodnak arról, hogy az öltöny hosszú órákig, akár egész nap kényelmes legyen a vőlegénynek. Legyen esküvőd emlékezetes, stílusos és komfortos!